Kemboja

4 Hari 3 Malam

Jadual Perjalanan Edutrip ke Kemboja

HARIAKTIVITI
HARI PERTAMAKUALA LUMPUR - PHNOM PENH
PAGI: Setibanya di lapangan terbang phnom penh, peserta akan disambut oleh wakil kami dan akan dibawa ke hotel untuk check in.Selepas itu melawat monumen kemerdekaan wat phnom, dan national museum.

PETANG:  Meneruskan lawatan ke killing field, toul sleng genocide museum. Royal Place. makan malam di restaurant terkenal di phnom penh dan berehat di hotel.
HARI KEDUAPHNOM PENH - MUSLIM VILLAGE
PAGI & PETANG: Sarapan pagi di restourant dekat hotel dan bertolak ke daerah kampong melayu champa pada pukul 6.30 pagi untuk melawat kampung islam (muslim village), dan kita sembelih ibadah korban kita disini.(mungkin kita makan bersama orang kampong disana) balik phnom penh makan malam dan rehat.
HARI KETIGAPHNOM PENH - SHOPPING
PAGI : Meneruskan lawatan untuk bershopping di pasar yang popular di bandar phnom penh seperti central market. balik hotel untuk rehat sekejap.

PETANG: Selepas itu meneruskan shopping kita di Russian Market . selepas itu menaiki bot sepanjang sungai mekong untuk melihat matahari terbenam dan makan malam di diatas bot itu. Berehat di hotel.
HARI KEEMPATPHNOM PENH - KUALA LUMPUR
PAGI: Tiada aktiviti sehingga chek out hotel. selepas itu, berangkat ke lapangan terbangantarabangsa phnom penh untuk pulang ke kuala lumpur. Acara selesai.

HARGA BERMULA DARI RM 1,590

Untuk pertanyaan lebit lanjut KLIK SINI