BADAL HAJI & BADAL UMRAH

Pendaftaran Badal Haji dan Badal Umrah 2020 TELAH DIBUKA!

Apabila seseorang itu uzur atau telah meninggal dunia, maka wajib yg berkemampuan bagi warisnya untuk menyelesaikan Ibadah Haji yang telah menjadi hutang dengan Allah SWT, seperti yang telah disebutkan oleh Baginda Nabi ﷺ yang berbunyi: 

عَنْ بُرَيْدَةَ قَالَ جَاءَتْ امْرَأَةٌ إِلَى النَّبِيِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ فَقَالَتْ إِنَّ أُمِّي مَاتَتْ وَلَمْ تَحُجَّ أَفَأَحُجُّ عَنْهَا
قَالَ نَعَمْ حُجِّي عَنْهَا قَالَ وَهَذَا حَدِيثٌ صَحِيحٌ

Buraidah menyatakan bahawa seorang perempuan datang kepada Baginda Nabi ﷺ lalu bertanya: Ibuku telah meninggal dan ia belum haji, apakah aku harus menghajikannya ?
Baginda Nabi ﷺ menjawab: Ya, hajikanlah ibumu!
.
Adakah anda mahu melakukan upah haji dan upah umrah untuk Allahyarham dan Allahyarhamah keluarga anda ATAU untuk ahli keluarga yang uzur?
.
Tetapi tidak tahu dimana dan bagaimana?
😊😊 JANGAN RISAU 😊😊

Kami di AJAQ GLOBAL TRAVEL & TOURS sedia membantu.
Biar kami lakukannya untuk anda.
.
Kami menawarkan perkhidmatan badal haji dan umrah khusus kepada mereka yang mempunyai halangan tertentu seperti penyakit, usia tua (uzur) atau kematian bagi melengkapkan Rukun Islam sebagai seorang Muslim.
.
Upah Haji @ Upah Umrah ini dilaksanakan oleh para Ustaz, Pelajar, Mutawwif, Haji² & Hajjah² yang berpengalaman luas mengerjakan Ibadah Haji dan Umrah yang bermastautin di MAKKAH AL-MUKARRAMAH.

🎁🎁🎈Free Gift 🎈🎁🎁
~ Sijil Pengesahan Badal
~ Tasbih
~ Sejadah
~ Air Zam Zam (jika ada)
.
Semoga anda terpilih menjadi salah seorang yang cukup melaksanakan Rukun Islam dan mendapat haji dan umrah yang mabrur 🤲 Amin..

#PUHAZ #badalhaji2020 #badalumrah2020 #badalhaji #ajaqtravel #travelagency #murah #mekah #madinah #saudi 
#badalumrah #kursusumrahpercuma #umrah2020 #pakejpelayaran #pakejumrahmurah #pelayaranislamik #cruise2020#imammudajabar #imammuda #perak #kualakangsar #umrah #balkan #kemboja #aceh #travel

WhatsApp kami sekarang untuk tahu lebih lanjut! Klik butang dibawah: